سایت ساز زرین

ساخت وبلاگ

ترفندهای بهبود افت رتبه سایت در گوگل

افت رتبه سایت

با استفاده از ترافیک و بازدیدی که توسط بازدیدکنندگان به دست می‌آید می‌توان به رونق کسب و کار و یا تجارت و افزایش فروش پرداخت. ولی گاهی اوقات پیش می‌آید که رتبه‌ی سایت سیر نزولی را طی می‌کند. حال این افت می‌تواند مربوط به رتبه‌ی یک یا چند کلمه کلیدی در سایت شما باشد. در این مقاله راه‌هایی برای برطرف کردن افت رتبه سایت پیشنهاد می‌دهیم پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

راه‌های کاهش افت رتبه‌ سایت در گوگل:

1-قبل از پایان ماه عسل سایت در گوگل(google honeymoon) :

در مدت زمان ماه عسل گوگل که برای سایت شما در نظر گرفته می‌شود گوگل همراه سایت شما است و محتوا و موضوع و بسیاری از موارد مربوط به سایت شما را برای کابران مفید تشخیص داده و به آنها نمایش می‌دهد. در واقع سایت شما را در رتبه‌های بالا قرار می‌دهد یعنی وقتی سایتی به datebase گوگل راه یابد گوگل به صفحات سایت رتبه و امتیاز مثبت می‌دهد. ولی پس از پایان این دوره سایت شما در جایگاه واقعی خودش قرار می‌گیرد و بسیاری از سایت‌ها در این مدت افت رتبه‌ی زیادی را مشاهده‌ می‌کنند که اکثرا به دلیل بهینه نبودن سایت است. برای رفع این مشکل بهترین اقدام این است که از بدو تولد سایت خود اقدام به سئوسازی آن بپردازید. تولید محتوای منظم و مطابق با استانداردهای گوگل را در صدر برنامه‌ی خود قرار دهید و در داخل محتواهای خود لینک‌ داخلی و خارجی ایجاد کنید.

2- لینک‌دهی های داخلی را فراموش نکنید:

بسیاری از صاحبان سایت‌ها از اهمیت لینک‌ سازی‌های داخلی بی خبر هستند. لینک‌دهی بین مطالب سایت همانند فرآیند تولید محتوا باید به صورت مداوم و مستمر انجام گیرد تا مورد توجه و بررسی گوگل باشد. یعنی نباید هر از چند گاه یکبار و آن هم به تعداد زیاد، لینک داخلی ایجاد کنید این روش کاملا اشتباه است  بلکه باید به صورت آهسته و پیوسته عمل کنید. یعنی از هر نوشته به نوشته‌ یا نوشته‌های دیگر 1 یا 2 لینک ایجاد کنید و سعی کنید در انکر تکستی که برای لینک دهی به نوشته‌ها استفاده می‌کنید از کلمه کلیدی مربوط به نوشته‌ی مقصد استفاده نمایید. سعی کنید هیچ صفحه‌‌ای را بدون لینک رها نکنید و در نوشته‌های جدید خود حتما لینک قرار دهید و اگر در نوشته‌های قبلی خود لینکی ندارید به این محتواها رجوع کرده و در آنها لینک قرار دهید. این امر موجب بروز رسانی محتواهای قدیمی هم می‌شود. برای مشاهده‌ی نتیجه‌ی حاصل از لینک‌دهی‌های داخلی بر بهبود رتبه سایت باید چند ماه صبر کنید.

3- بک‌لینک گرفتن اصولی:

بک لینک اصولی

زمانی که رتبه‌ی صفحه‌ای از سایت افت شدیدی پیدا می‌کند هیچ گاه دنبال این نباشید که برای این صفحه خرید بک‌لینک یا ساخت بک‌‍‌لینک به تعداد فراوان انجام دهید. این کار اشتباهی است که بسیاری از افراد انجام می‌دهند. خرید یا ساخت بک‌لینک به تعداد زیاد و در مدت کوتاه برای یک صفحه کاملا غیر طبیعی است و گوگل به راحتی متوجه این موضوع خواهد شد در نهایت، نه تنها اوضاع بهتر نمی‌شود بلکه نتیجه معکوس خواهد شد. پس راه چاره چیست؟؟ شما می‌توانید بک‌لینک‌ها (به تعداد مناسب) را برای صفحه‌هایی از سایتتان که رتبه‌ی خوبی دارند دریافت کنید و از این صفحات 1 الی 2 لینک داخلی با لینک‌های متنی متفاوت به صفحه‌ای که افت رتبه‌ داشته است ایجاد کنید. در این صورت به مرور زمان قدرت صفحات شما افزایش می‌یابد و رتبه‌ی خوبی کسب خواهید کرد.

4- سرعت سایت را افزایش دهید:

یکی دیگر از مواردی که موجب افت رتبه سایت می‌شود پایین بودن سرعت سایت است. زمانی که سرعت لود شدن سایت پایین باشد بیشتر کاربران سایت را ترک خواهند کرد. در واقع سرعت پایین سایت یک تجربه‌ی کابری نامناسب ایجاد خواهد کرد، که در نهایت منجر به کاهش بازدید و کسب و درآمد و فروش خواهد شد. بنابراین افزایش سرعت سایت موردی است که همواره باید در نظر بگیرید. برای این منظور می‌توانید از ابزار Gtmetrix استفاده نمایید در این ابزار مواردی برای اصلاح به شما پیشنهاد می‌شود که با برطرف کردن آنها سرعت افزایش خواهد یافت. سرعت سایت برای کاربران موبایلی بسیار مهم است و با توجه به اینکه امروزه بیش از 50 درصد جستجوها توسط موبایل صورت می‌گیرد باید این مورد را جدی بگیرید.

5- روی محتواهای قبلی و جدید وقت بگذارید:

ما در بسیاری از مقالات خود از اهمیت و تاثیر محتوا و نوشته‌های سایت بر رتبه‌ی آن صحبت کرده‌ایم. گوگل به محتوا اهمیت زیادی قائل است و سایت‌هایی  که به طور منظم محتوا تولید می‌کنند از نظر گوگل محبوب هستند. با نوشتن و انتشار محتواهای جدیدتر، محتواهای قبلی، قدیمی می‌شوند و گوگل محتواها را از تازه‌ترین‌ها به قدیمی‌ترها رتبه بندی می‌کند ولی شما نباید محتواهای قبلی خود را فراموش کنید از محتواهای جدید خود به محتواهای قبلی لینک ایجاد دهید و به صفحات و محتواهای منتشر شده‌ی قبلی خود تصاویر و محتواهای جدید اضافه کنید تا از این طریق به روز شده و دوباره مورد توجه قرار گیرند.

 

6- نرخ متوسط کلیک خود را افزایش دهید:

نرخ میانگین کلیک

نرخ کلیک پایین از نظر گوگل یعنی محتوای شما مناسب نیست و کاربران تمایلی برای کلیک کردن روی آن ندارند و این می‌تواند موجب افت رتبه‌ سایت و صفحات آن شود برای اینکه نرخ کلیک بالایی داشته باشید از عناوین جذاب استفاده کنید و متای توضیحات مناسب بنویسید، متای توضیحاتی که موجب تمایز شما از رقیبان شود.

7- اشتراک گذاری مطالب در شبکه‌های اجتماعی:

هرچه مطالب شما بیشتر در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شود ترافیک و بازدید بیشتری به سایت خود جذب خواهید کرد و در این صورت شما به صورت طبیعی بازدید و ترافیک و حتی بک‌لینک دریافت می‌کنید که قطعا برای افزایش و بهبود رتبه‌ی سایت بسیار مناسب است.

8- بهبود طراحی سایت:

سایت شما باید قابلیت انطباق و سازگاری با  انواع دستگاه‌ها به خصوص تلفن همراه را داشته باشد. زیرا در این صورت می‌توانید امیدوار  باشید که سایت می‌تواند در رتبه‌های بالایی قرار گیرد. برای اینکه مطمئن شوید سایتتان با موبایل یا هر دستگاه دیگری سازگار است باید آن را به صورت ریسپانسیو یا واکنشگرا طراحی نمایید تا در هر سیستمی متناسب با اندازه‌ی آن تغییر نماید.

 سخن پایانی:

امیدواریم تمامی موارد گفته شده در این مقاله بتوانند در جهت بهبود و کاهش افت رتبه سایت مفید واقع شوند. به عبارتی می‌توان گفت با استفاده ترکیبی از این موارد به مرور زمان می‌توان بهبود رتبه را مشاهده نمود. اگر موردی وجود دارد که در این مقاله بیان نشده است باعث افتخار است که از قسمت دیدگاه‌ها به تبادل اطلاعات با ما بپردازید.

منبع: سایت ساز زرین

#ساخت سایت

#سایت ساز حرفه ای

سایت ساز زرین...
ما را در سایت سایت ساز زرین دنبال می کنید

برچسب : ترفندهای افزایش رتبه سایت, چرا رتبه‌ی سایت افت می‌کند, راه‌های بهبود افت رتبه سایت, راه‌های کاهش افت رتبه‌ سایت در گوگل, عوامل افت رتبه سایت, نویسنده : سایت ساز sitesazz بازدید : 329 تاريخ : سه شنبه 14 فروردين 1397 ساعت: 14:03

6 نوع محتوای دلخواه مخاطبان سایت

محتوای دلخواه مخاطبان سایت

آیا تاکنون از خود پرسیده‌اید که چرا تولید محتوای جذاب مهم است؟ پاسخ به این سوال بسیار ساده است، اگر محتوای دلخواه و جذاب برای مخاطبین سایت تولید شود زمان ماندگاری بازدیدکنندگان در سایت افزایش می‌یابد و از طرفی امکان به اشتراک گذاری مطالب وجود خواهد داشت که در نتیجه، این موارد به افزایش رتبه سایت منتهی می‌شوند. در این مقاله به شما می‌گوییم کدام محتواها بیشتر مورد پسند و دلخواه کاربران هستند، تا انتهای این مقاله‌ی آموزشی با ما همراه باشید.

6 محتوای دلخواه مخاطبین سایت:

1- محتواهای ویدئویی:

امروزه محتوای ویدئویی جایگاه خاصی بین مخاطبین و کاربران اینترنتی پیدا کرده است. با توجه به اینکه بسیاری از سایت‌ها محتواهای متنی را عینا کپی می‌کنند وقتی مخاطبی در جستجوی یک مطلب خاص با تعدادی از مقاله‌ها و محتوای یکسان مواجه می‌شود قطعا حس خوبی نخواهد داشت. بنابراین تولید محتوای ویدئویی و البته جذاب و متفاوت می‌تواند رضایت کابران را جلب نماید. پس بهتر است شما هم کم کم به فکر تولید محتوای ویدئویی برای ارائه‌ی خدمات و محصولات و آموزش‌های خود باشید. 

2- موضوعی را آموزش دهید:

زمانی که شما در سایت خود یک محتوای آموزشی، حال به صورت تصویری یا ویدئویی و البته به صورت کامل و جامع قرار می‌دهید قطعا مخاطبان زیادی به سمت سایت شما جذب می‌شوند. می‌توانید موضوعی برای آموزش انتخاب کنید و آن را طی یک مقاله‌ی جامع و به صورت تصویری یا ویدئویی و یا در چندین مقاله به کابران آموزش دهید. مطمئن باشید ترافیک زیادی به سمت سایت جذب خواهید کرد.

3-  محتوا به صورت پرسش و پاسخ یا مسابقه:

پرسش و پاسخ

شاید بتوان گفت یکی از مناسب ترین محتواها برای کاربران، محتوایی است که به صورت مسابقه یا پرسش و پاسخ در سایت قرار می‌گیرد. ولی توجه کنید که در مورد موضوعی باید به پرسش و پاسخ بپردازید که به حوزه‌ی کاری و فعالیت شما مرتبط باشد. در بسیاری از سایت‌ها صفحات مربوط به سوالات متداول همراه با پاسخ آنها قرار داده شده است این صفحات هم مناسب هستند  زیرا کاربران به پاسخ بسیاری از سوال های خود می‌رسند. در ابتدا باید بدانید که انتظارات کابران از سایت شما چیست، سپس به پرسش و پاسخ بپردازید حتی در کنار پرسش و پاسخ می‌توانید یک نظرسنجی هم برگزار کنید. اگر می‌خواهید در سایت خود مسابقه‌ای برگزار کنید ابتدا باید در مورد موضوع مربوط به آن خلاقیت به خرج دهید ولی این موضوع نباید فاصله‌ی زیادی با کسب و کار شما داشته باشد. در تعیین سوالات مسابقه  بسیار تخصصی و سخت‌گیرانه عمل نکنید، زیرا در این صورت تعداد شرکت کنندگان بسیار کم خواهند بود. حتی می‌توانید مسابقه را در چندین مرحله برگزار کنید و متناسب با آن سطح سوالات را تعیین نمایید.

4- محتواهایی که به معرفی ابزار می‌پردازند:

متناسب با زمینه‌ی فعالیت خود گاهی برای مخاطبین و بازدید کنندگان سایت، محتواهایی تولید کنید که در آن به کاربران ابزار معرفی شود. به عنوان مثال اگر زمینه‌ی طراحی سایت یا سئوسازی فعالیت می‌کنید، می‌توانید ابزارهایی برای بهبود سرعت سایت مانند Gtmetrix یا ابزارهایی برای بررسی تمامی لینک‌های سایت مانند Open Site Explorer یا ابزاری برای نمایش رتبه و  کلمات کلیدی برتر سایت مانند Alexa معرفی نمایید.

5- اینفوگرافیک‌های جذاب:

اینفوگرافیک یکی از محتواهایی است که اغلبِ طرفداران آن افرادی هستند که تمایل دارند اطلاعات را به صورت یکجا و شسته و رفته به دست آورند. تهیه‌ی اینفوگرافیک کار آسانی نیست اگر می‌خواهید یک اینفوگرافیک جذاب و حرفه‌ای تولید کنید باید از تصاویر جذاب و با کیفیت و متن‌های غنی ولی خلاصه و … استفاده کنید.

6- لیستی از بهترین‌ها یا رایگان‌ها را معرفی کنید:

متناسب با زمینه‌ی فعالیت و کسب و کار خود به معرفی سایت‌های ارائه دهنده‌ی یک سری از خدمات بپردازید. برای مثال می‌توانید لیستی از سایت ساز‌های ارزان را معرفی نمایید یا لیستی از بهترین سایت‌های به اشتراک گذاری ویدئو را معرفی نمایید. معمولا محتواهایی که بهترین‌ها یا رایگان‌ها را معرفی می‌کنند از بازدید خوبی برخوردار خواهند شد.

نتیجه گیری:

امیدواریم با استفاده از موارد گفته شده در این مقاله بتوانید محتوای دلخواه کاربران سایتتان را ایجاد نمایید ولی همواره سعی کنید مقاله‌های خود را در شبکه‌های اجتماعی مختلف به اشتراک بگذارید تا از این طریق به دیده شدن آن کمک نمایید.

منبع: سایت ساز زرین

# ساخت سایت

# خرید سایت آماده

سایت ساز زرین...
ما را در سایت سایت ساز زرین دنبال می کنید

برچسب : کدام محتواها برای کاربران جذابند, محتواهای جذاب و دلخواه کاربران, محتوای جذاب از نظر کاربران, نویسنده : سایت ساز sitesazz بازدید : 323 تاريخ : چهارشنبه 8 فروردين 1397 ساعت: 16:16